JOUTSEN HANGON RANNALLA

JOUTSEN HANGON RANNALLA

Kaupallinen yhteistyö @joutsenofficial

Hangon luonto inspiroi yhdistämään luonnonläheisen tunnelman, upean merellisen maiseman ja kotimaiset Joutsen-brändin tuotteet.  Olen saanut suunnitella Joutsenen syyskuussa nähtävän Habitare-osaston ja sama luonnonläheinen teema toimi inspiraationa sen suunnittelussa.

Luonnonmateriaaleista valmistetut tuotteet innostivat yhdistämään meren, hiekkarannan ja hohtavanvalkoiset petaustuotteet. Mikäpä ihanampaa kuin pedata vuode hiekkarannalle ja nauttia ohi lipuvista hattaramaisista pilvistä? Valitsin petaukseen Joutsen Syli-malliston peittoja ja tyynyjä sekä suosikkini Joutsen Henkäys-päiväpeitteen.

Tänään käynnistyy venetsialaisviikonlopun ajan kestävä kampanja ja 26.–29.8. välisenä aikana saat kaikista unituotteista  ja takeista 20%  alennuksen normaalihinnoista. (tarjous ei koske Kulkuri-ja Henkäys-sarjaa eikä untuvatossuja)

Joutsenen verkkokaupasta löydät  Kivilahti-collectionin, johon kuuluu valitsemani suosikit eli Syli-peitot ja Syli-tyynyt sekä Henkäys-päiväpeitto. Omaan petaukseen valitsin  keskilämpimät 450 g yhden hengen Syli-peitot, pehmeät ja keskikorkeat Syli-tyynyt koossa 50×60 ja jättikoossa 60×80 sekä Henkäys-päiväpeiton sävyssä vaalea beige 260×260 kokoisena.

Linkki suoraan verkkokauppaan tästä 

#joutsen #joutsenfinland #joutsenofficial #syli #henkäys #kaupallinenyhteistyö #hanko #makuuhuone #koti #sisustus

 

Merkitty: , , , , , , , , ,