KASVIHUONEEN KESÄJUHLAT

KAUPALLINEN YHTEISTYÖ KEKKILÄ GARDEN
Kasvihuoneella alkaa olla sadonkorjuun aika ja elokuun lämpimät illat houkuttelevat illanviettoon. Vein kasvihuoneelle pöydän, kokosin kauniille vadeille satoa: tomaatteja, yrttejä, paprikoita ja zuccineja. Herkutteluun varasin tomaattipiirakan, jonka paistoin saaressa uunin sijaan pizzauunissa foliovuoassa. Ohjeen gluteenittomaan tomaattipiirakkaan löydät alempaa postauksesta. Yrtit kasvavat Kekkilän Viherlaatikoissa ja hyötykasvipuutarhan mullat ovat Kekkilän Puutarhamultaa, jonka pinnalle ripottelin Kekkilän kasvimaakatetta. Hyötykasvipuutarhan ympärille levitin Kekkilän hiilenmustaa koristekatetta.
Gluteeniton tomaattipiirakka
Tarvitset:
Gluteeniton pakastepiirakkapohja ( tai tavallinen piirakkapohja)
3 rkl Dijon-sinappia
200 g juustoraastetta, nyt käytin osan mozzarellaraastetta ja osan Västerbotten-juustoraastetta
5-6 tomaattia viipaleina
päälle yrttejä tai yrttimaustetta esim. Provencale yrttisekoitusta tai Herbes de Provence-sekoitusta
Näin teet:
Sulata gluteeniton piirakkataikina ja levitä se vuokaan. Levitä lusikalla päälle 3 rkl Dijon-sinappia. Lisää juustoraaste. Asettele viipaloidut tomaatit juustoraasteen päälle ja mausta yrttimausteella. Halutessasi voit lisätä ripauksen suolaa. Paista noin 35 minuuttia uunissa 200 asteessa tai pizzauunissa noin 20 minuuttia jälkilämmössä kääntäen piirakkaa.
Kaupallinen yhteistyö Kekkilä Garden
Kasvihuone Veg-et-Ablen valmistama
Viherlaatikot Kekkilä