KYLPYHUONEEN UUDISTUS TEMAL STELLA JA HIGHLIGHT 

KYLPYHUONEEN UUDISTUS TEMAL STELLA JA HIGHLIGHT 

Kaupallinen yhteistyö Temal

Kylpyhuoneeni kalusteet kaipasivat uudistusta ja päädyin kylpyhuoneessakin jo kesällä toteutetussa wc-tilan uudistuksessa hyväksi todettuihin Temalin malleihin. Allaskaappi on Stella ja peilikaappi on Highlight. Molempien sävy on greige ja mattapintaiset kalusteet kuuluvat Velvet-tuoteperheeseen.

Temal on kotimainen valmistaja, jonka kylpyhuoneen, keittiön ja kodinhoitohuoneen kalusteet tehdään omalla tehtaalla Nakkilassa ja altaat valmistetaan Järvenpäässä. Temalilla kotimaisuus tarkoittaa sitä,  että tuotteet tehdään aina tilauksesta ja ne voidaan toimittaa sovitusti oikeaan aikaan ja paikkaan. Kotimaisuus tarkoittaa myös sitä, että Temalin väki on koko projektin ajan  käytettävissä, ja on helppo soittaa suomalaiseen asiakaspalveluun tai omalle suunnittelijalle, jos tulee kysyttävää.

Kalusteet valmistetaan kosteuden kestävistä materiaaleista, rungot ovat tukevat ja jo tehtaalla kalusteisiin kiinnitetään kalustetta suojaava, viimeistelevä reunanauhoitus. Kalusteilla on laadun valmistus- ja materiaalivirheiden osalta 10 vuoden takuu.

Tuotteet toimitetaan suoraan tehtaalta rungot koottuna  eli ovet, etusarjat ja mekanismit paikoillaan,  joka säästää aikaa ja vaivaa sekä helpottaa asennusta. Mittavalikoima on markkinoiden laajin, leveyksiä ja syvyyksiä löytyy, joten jokaiseen tilaan löytyy sopivan kokoinen ratkaisu.

 

Valmis allaskaappi, kuten Stella, on helppo ratkaisu, joka sisältää kaiken. Siihen on kätevää yhdistää saman levyinen peili tai peilikaappi. Tuotteita on helppo yhdistää, kaikki tehdään samoista materiaaleista ja väreistä.

Greige väri kuuluu Velvet-väriperheeseen. Se on hienostuneen mattapintainen ja ominaisuuksiltaan kestävä. Muut Velvet-värit ovat matta/musta ja matta/ vaaleanharmaa.

Aiemmin tilassa ollut musta ja suurikokoinen allaskaappi tuntui liian massiiviselta ja halusinkin keventää mitoitusta. Temalin Stella-kaapiston tilasin 10 cm leveämpänä ja syvyydeltään 5 cm pienempänä. Allaskaapin kokoa miettiessä piti ottaa huomioon tilassa jo oleva wc-istuin ja toisella puolella oleva rättipatteri. Kaappien sijaan valitsin laatikot, joissa tavarat ovat helposto saatavilla.

 

 

Stella-allaskaappi
-sisältää kaiken. Tasoaltaan, kalusteen, tilaa säästävän täydellisen vesilukon, ylivuotosuojan, pohjatulpan, kiskot, saranat, vetimen.
-ovien saranoissa ja laatikoiden kiskoissa on käyttömukavuutta lisäävät hidastimet
-kurkista laatikon sisälle: vesilukko on muotoiltu tilaa säästäväksi, jää tilaa säilytykseen.
-laatikoissa mukana vakiona liukumaton antislip-matto
-laatikonjakaja on lisävaruste, pitää purkit järjestyksessä.
-pistorasia laatikossa on lisävaruste. Hyvä paikka ladata esim sähköhammasharja

– tässä linkki Stellaan:
https://temal.fi/stella-allaskaappi/

 

 

Highlight-peilikaappi
-sirolinjainen ja ajaton peilikaappi, jonka saa 1-, 2- tai 3-ovisena
-sisältää allasvalon, joka sijaitsee kaapin alla ja ledilipan
-valo on 4 000K led-valo, joka tarjoaa kylppäriin sopivan puhdasta valoa

-tukevat, kaksipuoleiset peiliovet, avautuvat 128 astetta
-tukevat lasihyllyt
-sisältää kaksiosaisen pistorasian, jonka sijoitus valittavissa oikea tai vasen
-turvallinen käyttää, kaikilla  Temalin peilikaapeilla on CE-hyväksyntä, ne on FI-sertifioitu ja niiden suojausluokka on IP44

-lisävarusteena saatavilla myös himmentimellä
-mukaan tulee aina meikkipeili, jonka voi kiinnittää haluamaansa kohtaan

-tässä linkki Highlight-peilikaappiin:
https://temal.fi/highlight-peilikaappi/