LADIES ROOM JA KEKKILÄN KOMPOSTIKESKUS

LADIES ROOM JA KEKKILÄN KOMPOSTIKESKUS

KAUPALLINEN YHTEISTYÖ KEKKILÄ GARDEN

LADIES ROOM, tuttavallisemmin ulkovessa tai huussi, on juuri valmistunut meidän mökille saareen. Ladies roomin käymäläksi valikoitui napakan kokoinen  100 litran kompostoiva Kekkilän kuivakekäymälä, jonka kolmea osastoa on kätevämpi tyhjentää kompostiin, kuin valtavan suurta säiliötä. Rakennus on paikan päällä puutavarasta rakennettu. Ulkomaalin sävyksi valittiin musta, joka jatkaa saaripaikan muiden rakennuksien väriä, ja sisälle valkoinen maali.

Rakennuksen toiseen päätyyn tehtiin kompostikeskus, paikka Kekkilän suurelle kompostille, malli on Kotikompostori 230 litraa ja sitä olemme jo muutaman vuoden saaressa käyttäneet. Siihen laitamme kaiken keittiöstä syntyvän biojätteen, sekä kasvihuoneen viherjätettä.   Wc:n kompostijäte viedään toiseen, rakennuksen taakse sijoitettuun pallomaiseen kompostiin, jonka malli on Kekkilä puutarha-ja mökkikomposti 310 litraa.

Rakennus on tyttäreni Emma Aropaltion suunnittelema ja omin käsin rakentama. Myös puutavara on tuotu saareen veneellinen kerrallaan. Arkkitehtuurin opinnot siintävät tyttären haaveissa ja rakennusprojektit ovat hyvää käytännön harjoitusta.

Kompostoiva kuivakekäymälä 100 litraa Kekkilä. Kotikompostori 230 l Kekkilä. Messinkinen wc-paperiteline, koukut ja pyyheteline Grohe. Käsienpesuallas Temal. USB-ladattava valaisin Konstsmide. Liiketunnistimella varustettu ulkovalaisin Konstsmide.

 

Kaupallinen yhteistyö Kekkilä

 

Merkitty: , , , , , ,