WE TULI TALOON!  HAKOLAN WE-KULMASOHVA

WE TULI TALOON!  HAKOLAN WE-KULMASOHVA

Kaupallinen yhteistyö Hakola 

WE are family, niin ajatus karkaili vanhan kappaleen sanoituksiin ja säveliin, kun näin We:n ensimmäistä kertaa. Siihenhän mahtuisi koko perhe, tyttäret ja minä, yhtä aikaa. Ja meidän Donnakin, labradorinnoutaja, perheenjäsen sekin.
We on Hakolan uutuus, moduulisohva, joka elää perheen tarpeiden mukaan kasvaen, muuntuen. Siihen voi lisätä osia, tai erottaa näitä nykyisiä. Ja liittää vaikka divaania, nojatuolia tai rahia osaksi sitä.  Mustavalkoiseen kotiini We sopii luontevasti mustavalkoisin tyynyin somistettuna, mutta kokeilin myös värikkäämpää sisustusta. Molemmat veivät sydämeni!
We on Petra Lasseniuksen suunnittelema ja Hakolan Jurvassa valmistama. Kokonaan kotimainen. Oman kulmasohvani verhoiluksi valitsin Kvadratin neopreenimaisen Uniform melamge-villakankaan sävyssä taupe.
Lainasin lisätietoa Hakolan sivulta: 
We on moduulisohva, jonka 70-luvulle kumartava muhkea muoto on suunniteltu tuomaan ihmisiä yhteen. Eri kokoisista paloista saat suunniteltua juuri omaan kotiisi sopivan kokonaisuuden, joka kasvaa, kutistuu tai jakautuu mukautuen elämäsi käänteisiin. We:n napakka ja pullea istuinosa saa muotonsa pussijousituksesta, joka ei painu eikä lytisty. Valitse verhoiluksi joko ajaton bukleekangas Frost tai Kvadratin moderni neopreenineulos Uniform Melange.
Merkitty: , , , , , , , ,