NOMART, SKANDINAAVISTA MUOTOILUA HELSINGISSÄ

 

NOMART, SKANDINAAVISTA MUOTOILUA HELSINGISSÄ

 

Muutama viikko sitten Helsinkiin Kasarmikadulle avattiin fantastinen sisustusväen kohtauspaikka. Nomart liike/showroom on mahtava designkeskittymä lukuisine muotoiluklassikkoineen.  Nomartin yli 30 vuotinen taival ammattilaisten apuna sai jatkoa kuluttajillekin avatussa Nomart-showroom/liikkeessä. 

NOMART liike/showroom @nomart_scandinaviandesign

aukesi helmikuussa  Kasarmikadun kulmaan uusiin upeisiin tiloihin. Showroomissa on laaja valikoima skandinaavista ja italialaista designia saman katon alla. 

Saimme kutsun tekemään ihan mahtavaa yhteistyötä. Stailasimme ja kuvasimme lempitilojamme NOMART liike/showroomilla @kivilahtikeltanen tapaan.

Photo @kristakeltanen

Styling @jonnakivilahti

 

Skandinaavisen muotoilun uusi lippulaiva Helsingissä

Sisustussuunnittelijoiden ja arkkitehtien apuna Nomart on toiminut siis vuosikymmeniä ja nyt Missoni Homen sekä  Kartellin kautta alalla tuttu Anna Kärnä laajensi toimintaa niin että kuluttajat saavat tulla vapaasti näitä ihanuuksia katsomaan ja koe-istumaan.  Mahtava Kuudes suunnitteli liikkeen ja showroomin ilmeen, värit sekä ulkoasun.  Kokonaisuus on onnistunut, kutsuva ja vallan koukuttava.  Tilaan on saatu sijoitettua erilaisia kodin tiloja, olohuoneita, ruokatiloja ja lukuisia kalustemalleja.  Nomartiin  kannattaa käydä tutustumassa ihan ajan kanssa. Showroomissa on oma tila Kartellin tuotteille ja Missonin upeille tekstiileille sekä kalusteille. Ihan uutta ovat Fritz Hansenin sisustustuotteet, joista oma suosikkini on Jaime Hayonin suunnittelema Ikebana-maljakko.

Nomartin tiloista löydät seuraavat skandinaaviset ja italialaiset huippumerkit

Fritz Hansen, Gubi, Carl Hansen, Missoni Home, Kartell, Louis Poulsen, Lammhults, Swedese, Fredericia, Gärsnäs, Howe, Dencon, SA Möbler,  Abstracta, Hag, Ärsjö, Interstuhl, Karl Andersson & Söner, Andrey World, Balzar&Beskow.

 

#nomart #missonihome #kartell #fritzhansen #carlhansen #gubi #louispoulsen #lammhults # swedese #fredericia #gärsnäs  #howe #dencon #samöbler #abstracta #hag #ärsjö #interstuhl #karlanderssonsoner #andreuworld #balzarbeskow

 

 

 

Merkitty: , , , , , , , ,

Vastaa