KASVIHUONEEN KESÄ JA KEKKILÄN VIHERLAATIKOT 

KASVIHUONEEN KESÄ JA KEKKILÄN VIHERLAATIKOT 

 

KEKKILÄ / KAUPALLINEN YHTEISTYÖ

Kesä tuli ja tällä kertaa sen tulo ei yllättänyt tätä innokasta puutarhuria. Koronan vuoksi kevään aikataulut olivat normaalia verkkaisemmat ja oli aikaa syventyä niin pihan kuin kasvihuoneen laittamiseen. Nautin ulkona olemisesta, sormien upottamisesta multaan ja yrttien tuoksusta. Tämän kesän juttuni tuntuu olevan se, että istuttelen huoletta erilaisia yrttejä samaan laatikkoon.

 

Viime kesänä hyväksi todetut Kekkilän Viherlaatikot saivat seuraa kahdesta uudesta, sillä aiemmin hankitut viherlaatikot olivat osoittautuneet fiksuimmaksi mahdolliseksi ratkaisuksi pitää yrtit ja tomaatit tyytyväisinä, kun saaressa kasteluväli saattaa venyä pidemmäksi kuin kotioloissa. Viherlaatikon allas on niin suuri, että multa pysyy kosteana ja kasvit voivat valtavan hyvin.  Korkeus on mitä parhain ja tykkään itse valtavasti tuosta mustasta väristä.

Kekkilän Viherlaatikko oli kovan kysynnän vuoksi jonkin aikaa nettikaupasta loppu, mutta nyt sitä taas saa!

Klikkaa nettikauppaan tästä 

 

Olen nyt usean vuoden kokemuksella päätynyt siihen, että istutan kasvihuoneelle pääosin yrttejä ja salaatteja, koska niistä saa satoa koko kesän. Sadonkorjuun aika kun sattuu usein jo siihen, kun palaamme koulujen alun vuoksi saaresta kaupunkiin ja ihanat tomaatit ja zuccinit saavat kasvaa saaressa ihan keskenään.  ( kotiin sen sijaan istutin taas 6 tomaatintainta)

Kekkilän viherlaatikot, kaupallinen yhteistyö Kekkilä.

Kasvihuone Veg-et-Able. Marokkolaatat lattiassa LaParra.

Merkitty: , , , , ,

Vastaa