TABLEBED

 

Oletko jo kuullut TABLEBEDistä? Tämä hauska ja tilaa säästävä innovaatio siis yhdistää vuoteen ja pöydän.  Mun mielestä ihan mahtava ratkaisu.  Harvoin näitä kahta kun samaan aikaan tarvitsee.   Varsinkin lisävuoteen tästä saisi ihan mahtavasti naamioitua ruokatilaan.  Lue lisää alta. 

 

Lainasin tarinaa Tablebedin tiedotteesta:

Tarina sai alkunsa siitä, kun Kemiönsaarelta kotoisin oleva Dine Renfors mietti, miten voisi käyttää kaksionsa neliöitä tehokkaammin.
– Vähensin kodistamme ylimääräisiä tavaroita ja huonekaluja. Pohdin, että kaksi eniten tilaa vievää huonekalua, sänky ja ruokapöytä, eivät ole koskaan samaan aikaan käytössä ja mietin, voisiko ne yhdistää samaan huonekaluun. Tästä syntyi idea tilaa säästävästä pöytävuoteesta.
Renforsin Kemiönsaaren lapsuuden kodin navetan vintillä alkoi innokas ideointi ja nikkarointi, kun hän kehitteli isänsä kanssa useita prototyyppejä etsiäkseen siihen ratkaisua. Perusperiaatteet alkoivat olla selvät ja mukaan toimintaan tuli Renforsin lapsuudenystävä Johan Backas. Tuotetta viimeistelemään palkattiin muotoilutoimisto ED Design Oy ja lopulta uusi huonekaluinnovaatio valmistui myyntikuntoon. Ratkaisu pöydän ja parivuoteen yhdistämisestä on uusi ja yrityksellä on patentti vireillä useaan tekniseen oivallukseen liittyen. Renfors ja Backas etsivät seuraavasi kumppania tuotteen lanseeraukseen ja saivat mukaan sijoitusyhtiö Leap Investors Oy:n, joka tuli myös auttamaan tuotteen brändäyksessä sekä myynnin organisoinnissa. Innovaatio sai nimekseen Tablebed, koska tarkoituksena on tehdä siitä kansainvälinen menestystarina. 

Lisätietoa Tablebedistä: www.tablebed.com

Photos Tablebed

Merkitty: , , , , ,

Vastaa