NAUTINNOLLISIIN UNIIN SAARESSA

NAUTINNOLLISIIN UNIIN SAARESSA

Kaupallinen yhteistyö Familon

Saaressa on nyt ihkauudet Familonin vuoteet, pääty ja vuodevaatteet. Yhdeksän vuoden saarielämän jälkeen oli aika päivittää nukkumisen laatu. Vanhat vuoteet lähtivät saaresta elämänmuutoksien myötä ja uusille oli akuutti tarve. Saaripaikan makuuhuone päivitettiin ajattoman tyylikkääksi ja ripaus hotellitunnelmaa viimeistelee sen ilmeen.

 

 

Nukkuminen on iso osa saaripaikassa olemisen nautintoa.  Rakastan sitä tunnetta,  kun herään kiireettömään aamuun ja keitän mutteripannulla kahvia vain palatakseni höyryävän maitovaahdolla maustetun espresson kanssa uudelleen vuoteeseen.  Suosin saaressa valkoisia lakanoita ja niiden pariksi hiekansävyinen vuode ja pääty sopivat paremmin kuin hyvin.

 

 

ZONE-JOUSTINSÄNKY

Saaressa nukutaan jatkossa laadukkailla, vyöhykkeellisillä Zone-joustinsängyillä, jotka valitsin hiekan sävyisenä koossa 90×200 cm. Kokonaisuudesta tuli siten 180 cm leveä, kun kaksi runkopatjaa yhdistettiin. Tyylikkäät puujalat ruuvasin näppärästi paikoilleen ilman työvälineitä.

 

ZONE-SÄNGYNPÄÄTY

Zone-sängynpääty viimeistelee kahden runkopatjan kokonaisuuden. Pääty sopii parisänkyyn ja on vapaasti sängyn ja seinän välissä seisova, kevyt sekä helposti siirrettävä. Myös päädyn valitsin hiekan sävyisenä.

 

 

 

ORIGINAL CLASSIC-SIJAUSPATJAT 

Petauspatjoiksi valitsin erilliset 90 cm leveät Original Classic -sijauspatjat, jotka sopivat monenlaisille nukkujille. Ne ovat miellyttävän pehmeät, mutta samalla kimmoisat. Patjan käännettävyys antaa mahdollisuuden valita joko pehmäemmän tai napakan tuen oman maun mukaan.

 

 

FAMILON DOWN-UNTUVAPEITE

Mökillä nukutaan tänä kesänä hengittävien Familon Down -untuvapeittojen ja -tyynyjen kanssa. Tiesitkö, että Familon käyttää untuvatuotteissaan ainoastaan eettisesti tuotettua ja jäljitettävää, RDS-sertifioitua untuvaa ja höyhentä. Grande-tyynyt koossa 60×80 cm valitsin mukaan petaukseen luomaan muhkean tunnelman. Taaimmaiseksi asetetut jättityynyt viimeistelevät ylellisen, hotellityylisen petauksen saaressakin.

 

 

FAMILON PERCALE-PUSSILAKANAT

Ylelliset unet saaressa kruunaa hotellilaatuiset Percale-pussilakanat, jotka valitsin raikkaan valkoisena. Samaa laatua löytyy myös tyynyliinat molemmissa koissa. Petauksen pohjana on Familonin muotolakana, joka on kestävää perkaalipuuvillaa. Se on helppo pedata ja pysyy hyvin paikoillaan. Vain aluslakanan valitsin parivuoteeseen tuplana, peitot ja petauspatjat ovat single-malleja.

 

 

 

Familonilla on käynnissä hyvän unen kesäale 31.7.2023 asti.

Mikäli vuodetuotteiden päivittäminen on sinullakin ajankohtaista kannattaa suunnata hyvän unen ostoksille ja hankkia paremmat unet niin mökille kuin kotiin.

 

Merkitty: , , ,