PAPU 

 

PAPU <3 HAKOLA  yhteistyömallisto yhdistää kaksi vahvaa brändia, Hakolan ja Papun.  Leikkisät ja värikkäät tuotteet täydentävät Hakolan kalusteita ja Papun vaatemallistoa hauskalla tavalla.

 

Lainasin tiedotteesta:

Papu ja Hakola ovat luoneet yhteistyömalliston, joka julkaistaan huhtikuussa. Kahden kotimaisen brändin välinen yhteistyö pohjautuu samankaltaiseen visuaaliseen maailmaan, yhteisiin arvoihin sekä ystävyyteen.

”Olen jo vuosikausia ihaillut Papun tuotteita ja brändiä ja leikitellyt ajatuksella yhteistyöstä. Tutustuttuamme Hanna-Riikan ja Annan kanssa tajusimme, että meillä on aivan samanlaisia ajatuksia. Sekä Hakola että Papu ovat omalla alallaan tietyllä tavalla pioneereja, ja uskalsimme lähteä toteuttamaan uudenlaista yhteistyötä. Tuloksena syntyi tuotteita, joka ovat molempien näköisiä, ja mielestäni niistä välittyy hyvin se ilo ja innostus, joka meillä oli niitä suunnitellessamme”, Hakolan luova johtaja Annaleena Hämäläinen kertoo.

Yhteistyö tuo uusia ulottuvuuksia molempien yritysten tuotevalikoimaan. Mallistossa nähdään Papun tuotteissa aiemmin käytettyjä muotoja yhdistettynä Hakolan laadukkaisiin sisustustuotteisiin. ”Innostuimme todella yhteistyöstä Hakolan kanssa, sillä visuaaliset maailmamme ovat hyvin samankaltaiset, ja Hakolan tarina ja tuotteet inspiroivat meitä. On hienoa olla kehittämässä alalle uudenlaisia toimintamalleja, sillä kahden vahvan designbrändin suunnittelutyötä ei Suomessa juurikaan tehdä”, toteaa Papun perustaja ja luova johtaja, Anna Kurkela.

Hakolalla on huonekalujen valmistamisesta yli 50 vuoden kokemus. Tuotteet valmistetaan edelleen käsityönä omalla tehtaalla Jurvassa, ja yhdessä nuorten suomalaisten suunnittelijoiden kanssa Hakola luo tuotteita, jotka kestävät sukupolvelta toiselle. Papu on yksi Suomen suosituimmista designvaateyrityksistä, joka valmistaa omaleimaisia vaatteita lapsille ja aikuisille käyttäen leikkisiä kuoseja, ajatonta designia ja vastuullisesti valmistettuja materiaaleja. Jokainen Papu-mallisto suunnitellaan kiinnostavan muotoilun, Hanna-Riikka Heikkilän kuosien ja puhuttelevien väriyhdistelmien ympärille.

Papun taiteellinen johtaja Hanna-Riikka Heikkilä avaa yhteistyömalliston kuosien taustoja: ”Suunnitellessani kuosia Papu <3 Hakola -tuotteisiin, halusin luoda koteihin erityistä iloa, heleyttä ja kepeää tunnelmaa. Rakastan eri väriyhdistelmistä muodostuvia sointeja — värit ovat kuin tuoksut ja äänet kodissa. Ne luovat ihan omanlaisensa tunnelman ihmisten keskelle.”

Yhteistyömallisto sisältää rahin ja seinävaatteiden lisäksi kodin piensisustustuotteita. Tuotteet tulevat myyntiin 12.4. Lapsimessuilla osastolla 6e2, Papun sekä Hakolan omissa myymälöissä ja verkkokaupoissa. Kaikki malliston tuotteet valmistetaan alusta loppuun Suomessa. Kangas painetaan Aitoossa, ja tuotteet valmistetaan käsityönä Jurvassa kotimaisista materiaaleista. 

Merkitty: , , , , , ,

Vastaa