MAKUUHUONEEN KAAPISTOT

MAKUUHUONEEN KAAPISTOT

KAUPALLINEN YHTEISTYÖ BLAU INTERIOR

Makuuhuoneen uusi ilme päivitettiin uusimalla vaatekaapit sekä vaihtamalla ovet Blaun beigesävyisiin kehyksellisiin oviin ja messinkisiin vetimiin.

Taustaksi sen verran, että kun edellisen kerran uusimme rivitalokotimme makuuhuoneen vaatekaapit saneerauksen yhteydessä kuusi vuotta sitten, kun alkuperäiset kiinteät kaapistot oli purettu putkistojen katon rajassa kulkevan koteloinnin tieltä. Koteloinnin vuoksi yläkaappeja ei saatu mahtumaan, vaan niitä olisi pitänyt syvyysmitastaan kaventaa. Näin yläkaapit jäivät hankkimatta ja vuosien mittaan kaapistojen päälle kertyi korikasseja ja muuta tavaraa, koska säilytystilalle oli tarvetta. Makuuhuoneen sekalainen ilme alkoi mietityttää, ja päätin selkeyttää sitä harkituin valinnoin.

Valitsimme Blau Interiorin suunnittelijan kanssa Blaun beiget, Pijo-sävyiset ovet. Kehyksellinen ovimalli viehätti, ja uskoin sen olevan kaunis tuossa Pijo-sävyssä. Kaapistot jatkuvat uudistuksen jälkeen lattiasta kattoon ja ovien mitoitus ratkaistiin siten, että korkean vaatekaapin oven lisäksi päälle lisättiin yläkaapit, jotka tehtiin mittojen mukaan. Koko kaapiston molempiin päihin lisättiin saman sävyiset päätylevyt, joilla kaapiston ilme viimeisteltiin.  Päätylevy piilotti samalla syvyydeltään hieman pienemmän yläkaapiston eron. Oviin valitsin messinkiset vetimet Blaun mallistosta. Kokonaisuus on tyylikäs, harkittu ja kaunis, olen todella iloinen makuuhuoneen kaapistojen uudistuksesta.

 

Kaupallinen yhteistyö Blau Interior

 

Merkitty: , , , , , , ,