TEMALIN STELLA-ALLASKAAPPI JA HIGHLIGHT-PEILIKAAPPI 

TEMALIN STELLA-ALLASKAAPPI JA HIGHLIGHT-PEILIKAAPPI 

KAUPALLINEN YHTEISTYÖ TEMAL FINLAND

Kotimme kosteiden tilojen kalusteet oli uusittu saneerauksen yhteydessä, mutta wc:n rikkoontunut allaskaapin ovi ja hana kaipasivat kipeästi uusimista. Kaapistojen suhteen haaveilin kaapin sijaan laatikostosta, jonne tavarat sujahtaisivat paikoilleen siten, että ne näkee ylhäältä eikä mikään pääse katoamaan kaapin syvyyksiin. Vanhan kaapin syvyydestä napattiin lisäksi 5 cm pois, jotta pieneen tilaan saataisiin lisää avaruutta. Valintani on Stella-allaskaappi laatikoin, mustassa Velvet-sävyssä ja Highlight-peilikaappi, jonka kolmen peilioven taakse lasihyllyille tavarat asettuvat siististi. Kaapiston, ja siihen kuuluvat altaan toimitti Temal Finland, samoin Highlight-peilikaapin.

Temal on kotimainen valmistaja, jonka kylpyhuoneen, keittiön ja kodinhoitohuoneen kalusteet tehdään omalla tehtaalla Nakkilassa, altaat Järvenpäässä. Temalille kotimaisuus tarkoittaa sitä että tuotteet tehdään tilauksesta ja ne voidaan toimittaa sovitusti oikeaan aikaan ja paikkaan eli saavutetaan maksimaalinen toimitusvarmuus.

-Kotimaisuus tarkoittaa myös sitä, että koko projektin ajan olemme käytettävissä, on helppo soittaa suomalaiseen asiakaspalveluun tai omalle suunnittelijalle, jos tulee kysyttävää, sanoo Mari Meriläinen Temalilta.

Kalusteet valmistetaan kosteuden kestävistä materiaaleista, rungot ovat tukevat ja jo tehtaalla kalusteisiin kiinnitetään kalustetta suojaava, viimeistelevä reunanauhoitus.  Kalusteilla on laadun valmistus- ja materiaalivirheiden osalta 10 vuoden takuu.
Tuotteet toimitetaan suoraan tehtaalta rungot koottuna (ovet, etusarjat ja mekanismit paikoillaan), joka säästää aikaa ja vaivaa sekä helpottaa asennusta.

Mittavalikoima on markkinoiden laajin, leveyksiä ja syvyyksiä löytyy, joten jokaiseen tilaan löytyy sopivan kokoinen ratkaisu.
Valmis allaskaappi, kuten Stella, on helppo ratkaisu, sisältää kaiken. Siihen saman levyinen peili tai peilikaappi ja saadaan valmis kokonaisuus. Tuotteita on helppo yhdistää, kaikki tehdään samoista materiaaleista ja väreistä.

 

Stella-allaskaappi
-sisältää kaiken. Tasoaltaan, kalusteen, tilaa säästävän täydellisen vesilukon, ylivuotosuojan, pohjatulpan, kiskot, saranat, vetimen.
-ovien saranoissa ja laatikoiden kiskoissa on käyttömukavuutta lisäävät hidastimet
-kurkista laatikon sisälle: vesilukko on muotoiltu tilaa säästäväksi, jää tilaa säilytykseen.
-laatikoissa mukana vakiona liukumaton antislip-matto
-laatikonjakaja on lisävaruste, pitää purkit järjestyksessä.
-pistorasia laatikossa on lisävaruste. Hyvä paikka ladata esim sähköhammasharja

Highlight-peilikaappi
-sirolinjainen ja ajaton peilikaappi, jonka saa 1-,2- tai 3-ovisena
-sisältää allasvalon (kaapin alla) ja ledilipan
-valo on 4 000K led-valo, joka tarjoaa kylppäriin sopivan puhdasta valoa

-tukevat, kaksipuoleiset peiliovet, avautuvat 128 astetta
-tukevat lasihyllyt
-sisältää kaksiosaisen pistorasian, jonka sijoitus valittavissa oikea tai vasen, sulla oikea
-turvallinen käyttää, kaikilla valmistamillamme peilikaapeilla on CE-hyväksyntä, ne on FI-sertifioitu ja niiden suojausluokka on IP44

-lisävarusteena saatavilla myös himmentimellä
-mukaan tulee aina meikkipeili, jonka voi kiinnittää haluamaansa kohtaan

Velvet-väriperheeseen kuuluu kolme väriä: musta, greige ja harmaa. Se on hienostuneen mattapintainen ja ominaisuuksiltaan kestävä.

Essence-hana ja bidee Grohe Finland.

@temalfinland #temalfinland #madeinnakkila #mullesopiva

Merkitty: , , , , , , , , , ,