UNELMIEN KELLO TAG HEUER AQUARACER

UNELMIEN KELLO TAG HEUER AQUARACER

Kaupallinen yhteistyö Lindroos Kämp Galleria/ Tag Heuer

Operaatio uusi kello alkoi jo viime kesänä, kun kolmekymppislahjaksi saamani Raymond Weilin rannekello alkoi oikutella ja arvioitettuani sen korjauksen totesin, ettei kannata maksaa korjauksesta samaa kuin uusi kello maksaisi tänä päivänä.  Niinpä rakas kello sai viettää viimeiset kuukaudet ranteessani, kunnes viisarit pysähtyivät lopullisesti.

Kävin jo syyskuussa katsomassa ja sovittelemassa muutamia kelloja Lindroosilla Kämp Gallerian liikkeessä.  Tiesin sisään mennessäni, että todennäköisesti kello löytyisi siltä seisomalta. Olin jo miettinyt Tag Heuerin Aquarecer-mallia ja niinpä sovitin sitä useammassa värissä. Olen”yhden kellon nainen”, siis uskollinen sille yhdelle hyvälle rannekellolle, ja käytän samaa vaikka vuosikymmeniä.  Siksi halusin hetken pohtia sitä oikeaa sävyä rannekkeeseen ja kellotauluun.  Uusi Tag Heuer Aquaracer-rannekello  pääsi ranteeseeni helmikuussa.  Ja se tosiaan oli se syyskuussa ensinäkemältä valitsemani malli ja väriyhdistelmä.

Lindroosin Tag Heuerin mallistosta löytyy hyvä valikoima naistenkelloja, jotka sopivat jokapäiväiseen käyttöön.
Lindroos Kämp Gallerian liikkeessä ammattitaitoinen henkilökunta auttaa myös etsimään juuri oikean kellon, ja ilman tätä apua olisin varmaan laajan valikoiman edessä ollut neuvoton.  Sain myös ohjeita automaattikellon ja paristokellon väliseen valintaan.  Lindroos Kämp Gallerian myymälässä on valtuutettu huolto Tag Heuerin kelloille.

Tällä viikolla on julkistettu myös uusi Tagin älykello Connected Calibre E4, joka sopii hyvin myös naisille. Kelloon on saatavilla paljon rannekevaihtoehtoja. Suomessa Tag Heuerin älykelloa saa ainoastaan Lindroosilta.

 

 

Photos  and styling Jonna Kivilahti

Kaupallinen yhteistyö Lindroos Kämp Galleria

 

 

Merkitty: , , , , ,