VALITSE GROHE JA SÄÄSTÄ ENERGIAA

VALITSE GROHE JA SÄÄSTÄ ENERGIAA

Kaupallinen yhteistyö GROHE   

Vesi on GROHE:n intohimo.  GROHE-hanat ovat tyyppihyväksyttyjä, sekä vettä ja energiaa säästäviä.  Muun muassa näillä ominaisuuksilla GROHE haluaa tukea vihreitä arvoja ja taata puhtaan veden saannin myös tuleville sukupolville.  Veden ja energian säästäminen on nyt jokaiselle kotitaloudelle tärkeää.  Vaihtamalla suihkupään tai pesuallashanan GROHE Water Saving-teknologialla varustettuun tuotteeseen vähennät veden kulutusta jopa 50% ja säästät siten myös energiaa.

GROHE on mukana Finnbuild messuilla 4.-6.10.2022 osastolla 6 e 90. Käy osastolla tutustumassa GROHEn energiaa ja vettä säästäviin ratkaisuihin.

 

Elinkustannusten ja energianhintojen noustessa johtava maailmanlaajuinen kylpyhuone- ja keittiöbrändi GROHE on jakanut parhaat vinkit kodin energiankulutuksen vähentämiseen.

GROHE:n tuotekehityksen ytimessä on kestävä kehitys ja puhdas, turvallinen vesi.Yritys on sitoutunut auttamaan muutoksessa, jonka tarkoituksena on auttaa ihmisiä vähentämään energia- ja vedenkulutusta, kuitenkin unohtamatta ympäristövaikutuksia.

Tiina Gefwert, maajohtaja, GROHE SUOMI, LIXIL EMENA, kommentoi:

”Kestävä kehitys on meille uskomattoman tärkeää, ja se on asia, jonka otamme huomioon kaikessa tuotteiden suunnittelusta niiden pakkaamiseen. Olemme ylpeitä kehittämistämme innovaatioista, jotka auttavat ihmisiä tekemään parempia arjen valintoja. Kotien merkitys on kasvanut pandemian jälkeen ja energialaskujen kasvaessa haluamme auttaa tavallista kuluttajaa valinnoissa vihreämmän arjen puolesta, tuotteen designista tai ominaisuuksista tinkimättä.”

 

Jaan tässä GROHE:n parhaat vinkit resurssien säästämiseen kotona:

1.ALOITA PERUSASIOISTA:

Jos jätät jatkuvasti laitteita kytkettynä verkkovirtaan tai valmiustilaan, saatat käyttää merkittävän määrän energiaa aivan turhaan. Opettele sammuttamaan virta ja irrottamaan pistoke pistorasiasta, kun olet lopettanut kodinkoneen käytön. Matkoille lähtiessä kannattaa kytkeä tarpeettomat laitteet pois pistorasioista. Myös puhelimen laturi kuluttaa sähköä pistorasiaan kytkettynä, vaikka puhelinta ei sillä hetkellä lataisi.

  1. HARKITSE, MILLOIN SINUN ON KÄYTETTÄVÄ KUUMAA TAI LÄMMINTÄ VETTÄ.

Usein kylmän veden käyttö riittää, jolloin kuumaa vettä ja energiaa sen lämmittämiseen säästyy. Pienillä muutoksilla voi olla suuri vaikutus. Jos haluat säästää energiaa helposti ilman suuria muutoksia, harkitse GROHE:n SilkMove ES energiaa säästävää kylmäkäynnistystekniikkaa. Useisiin kylpyhuone- ja keittiötuotteisiin integroitu ominaisuus tarkoittaa, että vivun ollessa keskiasennossa tulee vain kylmää vettä, joten lämmin vesi on tietoinen päätös. Yhdessä vedenkulutusta vähentävän virtauksenrajoittimen kanssa säästäminen tapahtuu kuin itsestään.

  1. VALITSE VETTÄ SÄÄSTÄVÄ SUIHKU.

Suihkussa käyminen on rentouttava kokemus. Suihkua tarvitaan niin heräämiseen aamulla kuin rauhoittumiseen illalla. Suihku on yksi elämän jokapäiväisistä ylellisyyksistä. Suuri vesivirtaus voi kuitenkin tarkoittaa, että tuhlaamme vettä tarpeettomasti. Käyttäjät voivat säästää vettä tinkimättä suihkun laadusta GROHE EcoButton -painikkeella, joka on saatavana useisiin GROHE-suihkutermostaatteihin. Yksinkertaisella napinpainalluksella käyttäjät voivat halutessaan säädellä veden määrää, se tarjoaa vaihtoehdon nauttia suihkusta ympäristöystävällisemmin.

  1.  VÄHENNÄ VEDENKULUTUSTASI.

Yksi helpoimmista tavoista säästää sähkö- ja vesi- laskuissa on yksinkertaisesti vähentää vedenkulutustasi. Tämä voi kuulostaa vaikealta mutta alalla on jo pitkään ollut eri innovaatioita, joiden avulla voit jatkaa veden käyttöä eri kodin toiminnoissa kuten ennenkin ja samalla säästää vedenkulutuksessa. GROHE Water Saving-teknologia on suunniteltu vähentämään vedenkulutusta merkittävästi. Virtauksen rajoittimen avulla vedenkulutus laskee 10 litrasta minuutissa hieman yli 5 litraan minuutissa. Teknologia varmistaa sen, että käyttäjän suihkukokemus ei kärsi vähennetystä vedenmäärästä.

 

Oman kylpyhuoneeni entisen suihkun termostaatti rikkoontui ja olin suihkun uusimisen edessä. GROHEn vettä ja energiaa säästävä Water Saving-teknologia oli meille tuttu jo käytössä olleen GROHEn vettä säästävän suihkupään osalta ja nyt valitsin samaa teknologiaa käyttävän Euphoria-sadesuihkun ja Essence-hanan M-koossa.   Molempien sävy on Brushed hard graphite.  Samalla päivitettiin kylpyhuoneen pyyhekoukut ja wc-paperiteline GROHE  brushed hard graphite sävyyn. Essence-sarjan vettä säästävä hana S-kokoinen bidehana asennettiin alkukesästä meille wc-tilaan ja olen huomannut sen hyödyt.

kaupallinen yhteistyö @grohefinland

#grohe #watersaving #essence #euphoria #sadesuihku #kaupallinenyhteistyö

#energysaving #sustainability

#vedensäästö # vihreätarvot #grohefi #grohe #brushedhardgraphite

Merkitty: , , , , , , , , , , ,